Pulsen Retail > Chiquelle väljer Harmoney för internationell satsning

Chiquelle i strategiskt partnerskap med Pulsen Retail – väljer Harmoney för internationell satsning

Chiquelle är ett prisbelönt varumärke och en av Nordens snabbast växande retailers. Bolaget har fokus på trendsättande mode för unga kvinnor och har kunder i fler än 70 länder och över 600.000 följare i sociala medier. Chiquelle väljer nu att fortsätta sin internationella expansion med Harmoney, ett ERP-system från Pulsen Retail byggt just för retail som grund.

Viktigast av allt är att vi nu har en partner som vi verkligen kan prata retail med. Det blev till slut ett självklart val.

Pouya Boland, VD på Chiquelle

– Vi sökte en ny partner med bred förståelse för retail och de krav våra kunder ställer på oss. Med Pulsen Retail som partner får vi tillgång till kunskap och effektiva lösningar för de utmaningar vi ställs inför när vi expanderar till flera marknader och kanaler. Men viktigast av allt är att vi nu har en partner som vi verkligen kan prata retail med. Det blev till slut ett självklart val, säger Pouya Boland, VD på Chiquelle.

 

Chiquelle har tack vare starkt kundfokus och innovationsvilja sett en stark tillväxt under flera år. Nu väljer bolaget samma partner som andra framgångsrika varumärken som Gudrun Sjödén, Cellbes, Nelly, Bubbleroom och Hööks för sin fortsatta tillväxtresa.

 

– Vi vill vara den bästa partnern för växande retailbolag, oavsett kanal och marknad. Chiquelle är en trendsättare som också satsar på innovation inom exempelvis AR och nya sätt att sälja, och att få arbeta tillsammans med dem är otroligt inspirerande. Det passar väldigt väl ihop med hur vi tänker på Pulsen Retail och det nya samarbetet är ett kvitto på att vi är på rätt väg, vilket ger oss massor av energi för framtiden, säger Stefano Crozzoli, VD på Pulsen Retail.

 

Stefano Crozzoli och Pouya Boland,

För mer information, kontakta:
Stefano Crozzoli, Pulsen Retail AB: +46 73-518 15 76, stefano.crozzoli@pulsen.se
Pouya Boland, Chiquelle AB: pouya@chiquelle.com

 

Om Chiquelle
Chiquelle är ett svenskt prisbelönt varumärke som inriktar sig på mode för unga och trendiga kvinnor. Chiquelle erbjuder ett brett sortiment av det senaste modet med allt från kläder, väskor till accessoarer. Chiquelle är idag en av Nordens snabbast växande modebutiker som dagligen skickar paket världen över.

https://chiquelle.com

 

Om Pulsen Retail
Pulsen Retail är en partner för expansiva retailbolag som vill arbeta med omnikanal. Harmoney är en skalbar lösning som är specialiserat för retail, och hjälper kunderna att hantera automatiserade processer för bland annat lager, inköp, logistik, betalsystem och mycket mer. Pulsen Retail hjälper varje dag Nordens största e-handelsföretag att hantera hundratusentals order från konsumenter i hela världen. Pulsen Retail är en del av Pulsenkoncernen.

https://pulsen.se/retail

KONTAKTA OSS

Besöksadress - huvudkontor:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se

 

Alla kontor >

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiell Instagram för Pulsen
Officiellt Twitterkonto för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen
Officiell Youtube-kanal för Pulsen