Business Intelligence

Lösningar och tjänster

Business Intelligence

Inget företag vill bara stå och trampa. Ni vill utforska nya möjligheter. Utvecklas åt nya håll. Ni vill ligga i framkant. Men för att kunna göra det krävs information – om både er och marknaden. Och det är där Pulsens tjänster för analys- och beslutsstöd kommer in.

Idag har ni som företag tillgång till mer data än någonsin förr. Men för att hinna göra något givande av det behövs ibland extern hjälp. Vi på Pulsen har lång erfarenhet av att både samla in och analysera information. Och varje dag hjälper vi våra kunder att fatta innovativa beslut utifrån ett greppbart och unikt underlag om trender, tendenser och riktningar.

 

Oavsett vilken informationskälla det handlar om, så erbjuder vi ett heltäckande stöd för analys och beslut. Tjänsten baseras på verktygen QlikView och QlikSense, som är marknadsledande inom segmentet beslutsstöd. Med skräddarsydda Qlik-applikationer kan vi visualisera data med grafik, som både är engagerande och tekniskt avancerad. ERP, CRM, data warehouse, SQL-databaser, Exceldata och mer sammanstrålar, och ger er en ny bild av din verksamhet.

 

Vi kan även ge er nya insikter kopplat till bland annat försäljning, kundanalys, lager och inköp – tack vare ett batteri av standardapplikationer. Och även där kan vi erbjuda skräddarsydda applikationer och avancerade konsulttjänster som tar beslutsunderlaget till en helt ny nivå. Allt för att ni ska ha all information innan ni väljer val.

jag vill veta mer om business intelligence


Så drar Gyldendal Forlag

nytt av QlikView

- Vi har demokratiserat data och gjort den tillgänglig för alla våra medarbetare, säger Christina Østerby på Gyldendal Forlag i Köpenhamn.

 

Förlaget använder QlikView för att hantera analys och rapporter tillsammans med affärssystemet Harmoney från Pulsen Retail.

KONTAKT

Stefano Crozzoli

VD

Pulsen Retail AB

KONTAKTA OSS

Besöksadress - huvudkontor:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se

 

Alla kontor >

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiell Instagram för Pulsen
Officiellt Twitterkonto för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen
Officiell Youtube-kanal för Pulsen