Konsulttjänster

Lösningar och tjänster

konsulttjänster

Retail är en av de branscher som förändras snabbast just nu. Digitalisering, förändrade kundbehov och andra konkurrentsituationer ställer handelsföretag inför nya utmaningar.

Pulsen Retail har mycket lång erfarenhet av både IT och handelsområdet och dessutom djup specialistkompetens inom olika aspekter inom företagsutveckling. Genom våra konsulttjänster gör vi denna kunskap tillgänglig för att stötta din verksamhet på resan framåt. Målsättningen är att på bred front kunna erbjuda specialistkompetens inom de utmaningar ditt företag står inför.

 

Pulsen Retail, som är en del av Pulsenkoncernen, har lång erfarenhet av lösningar för handelsbolag. Företaget har egenutvecklade stödsystem för omnikanalshandel i tjänsten Harmoney, men har länge även använt sin omfattande erfarenhet kring handel för att stötta kunderna vid större utmaningar som till exempel en expansion utomlands.

 

Med utgångspunkt från IT och tjänster tar våra konsulttjänster ett bredare grepp om de handelslösningar, den infrastruktur och den verksamhetsutveckling som krävs för att lyfta ditt företag till nästa nivå. Utöver den egna kompetensen arbetar vi dessutom med samarbetspartners med spetskompetens inom sina specialistområden och som kan leverera rätt lösning åt våra kunder.

jag vill veta mer om konsulttjänster


KONTAKTA OSS

Besöksadress - huvudkontor:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se

 

Alla kontor >

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiell Instagram för Pulsen
Officiellt Twitterkonto för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen
Officiell Youtube-kanal för Pulsen