Pulsen Integration

Pulsen Retail

Experter på Retail

Som retailföretag och ehandlare kan din verklighet förändras ofta och väldigt snabbt. Varje dag ger nya möjligheter och nya utmaningar. Det gäller oavsett om du precis kommit igång eller om du leder ett stort företag idag.

Du behöver kontroll – över var dina varor är, var dina kunder vill vara, och var produkter och kunder möts allra bäst.

 

Du behöver kunskap – om hur du får nöjdare kunder, hur du blir mer effektiv; hur omvärlden ser ut idag och i morgon, och om hur du kan expandera din affär

 

Du behöver verktygen som låter dig sova gott – som ger dig rätt analyser, som får dig att fatta rätt beslut, som växer i takt med dig och med dina kunders behov, som alltid är igång och som alltid levererar.

 

Pulsen har arbetat med expansiva handelsbolag sedan starten 1964. Vi har en unik kombination av kunskap inom IT och inom handel som ser till att ditt företag växer, både idag och i framtiden.

 

På systemsidan finns tjänsten Harmoney, en skalbar lösning för omnikanal och unified commerce, som hjälper våra kunder hantera fysiska butiker, onlinebutiker, lager, inköp, logistik och betalsystem i och samma system. Vi hjälper varje dag Nordens största e-handelsföretag att hantera hundratusentals ordrar från konsumenter i 20 olika länder.

 

Pulsen Retail har dessutom djup specialistkompetens inom olika aspekter inom affärsutveckling för handels- och retailföretag. Genom våra erbjudanden inom Retail Business Services gör vi denna kunskap tillgänglig för att stötta våra kunders verksamhet på resan framåt.

 

Välkommen till Pulsen Retail – en del av Pulsenkoncernen.

 


Pulsenkoncernen har över 1300 anställda och omsätter mer än 3 miljarder kronor. Den familjeägda koncernen är Sveriges äldsta verksamma IT-företag och har sedan starten 1964 haft en stark tradition av expansion genom långsiktighet. Detta har resulterat i mångåriga kundrelationer, inte minst med landets kommuner och expansiva handelsföretag.

 

Pulsenkoncernen har sin grund inom IT, men består idag av elva olika verksamheter: de fyra IT-bolagen Pulsen Integration, Pulsen Omsorg, Pulsen Production och Pulsen Retail, samt Pedab Group, Pulsen Fastigheter, Pulsen Konferens, Releasy med dotterbolaget Indicate Me, Hjältevadshus, 21 Grams och Pulsen kapitalförvaltning. Pulsen AB är koncernmoder och styrelsens säte är i Borås.

KONTAKTA OSS

Besöksadress - huvudkontor:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se

 

Alla kontor >

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiellt Twitterkonto för Pulsen
Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen