Pulsen Retail > Smarter Retail

Smarter Retail - digitalt forum för retailbranschen

Att vara retailer innebär att ställas inför många utmaningar från en föränderlig omvärld. Under rubriken Smarter Retail Webinar startade vi under våren upp en webbinarieserie med viktiga ämnen för branschen - allt för att hjälpa dig navigera rätt. Efter tre spännande webbinarier med fokus på Amazon, AI för retailers och att ta sig in på den kinesiska marknaden tar vi nu ett sommaruppehåll. Du kan dock se alla tre webinarier igen nedan. Vi ses igen i höst!

Genom Smarter Retail vill vi på Pulsen Retail skapa förutsättningar för nya möjligheter - möjligheter som bara möten, både fysiska och digitala, med likasinnade kan ge. Med fokus på kunskap, trender och framtidsspaning delar vi och våra gäster med sig av erfarenheter från aktuella ämnen och branschutmaningar. Missa inte att ta del av inspiration, tips och idéer, samtidigt som du skapar nya värdefulla kontakter.

tidigare event

WEBBINAR 18 JUNI 9-10

brand your way into china


Att ta sig in på den kinesiska marknaden är för många europeiska retailbolag en målsättning, men samtidigt ett huvudbry. Hur expanderar man till ett land där konsumenterna inte googlar efter produkter och där 10% av butikerna tar upp 90% av trafiken på webben?


I det här webbinariet kommer Josh Gardner, CEO på Kung Fu Data och expert på den kinesiska marknaden berätta hur du lyckas med din expansion.

Se webbinariet på nytt här intill.

WEBBINAR 20 MAJ

Modern AI för retailers


Den 20 maj var det dags för del två i vår webbinarieserie Smarter Retail Webinar. I detta kostnadsfria webinar berättar David Fendrich, CTO och erfaren data scientist från AI-bolaget Tenfifty, vad svenska företag kan och bör göra genom AI idag. I webinaret går han också igenom hur retailföretag specifikt bör förhålla sig till AI.


Se webbinariet på nytt här intill.

WEBBINAR 22 APRIL 9-10

Arne Andersson om marknadsplatsen Amazon


Vi börjar vår webbinarieserie den 22 april med ett live-webbinarie tillsammans med Arne Andersson på PostNord som kommer prata om marknadsplatsen Amazon.

 

Se webbinariet på nytt här intill.

Smarter Retail 14 november 2019

EVENT 14 NOVEMBER 2019

Presentationer från Smarter Retail Event 2019


Den 14 november slog vi för första gången upp portarna till Smarter Retail och det blev en mycket lyckat event med bra talare och goda diskussioner.


SE PRESENTATIONERNA PÅ NYTT


Kontakt

Om du har frågor kring eventet eller din bokning, kontakta gärna Petter Johansson, CCO på Pulsen Retail, på petter.johansson@pulsen.se.

 

KONTAKTA OSS

Besöksadress - huvudkontor:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se

 

Alla kontor >

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiell Instagram för Pulsen
Officiellt Twitterkonto för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen
Officiell Youtube-kanal för Pulsen