Pulsen Retail > Smarter Retail Webinar: Modern AI för retailers

Smarter Retail webinar: Modern AI för retailers

Smarter Retail - vårt forum för retailbranschen - blir digitalt. Under rubriken Smarter Retail Webinar startar vi upp en webbinarieserie med viktiga ämnen för branschen. Den 20 maj är det dags för del två, och i detta kostnadsfria webinar berättar David Fendrich, CTO och erfaren data scientist från AI-bolaget Tenfifty, vad svenska företag kan och bör göra genom AI idag. I webinaret går han också igenom hur retailföretag specifikt bör förhålla sig till AI.

David Fendrich, Tenfifty

David Fendrich, CTO på Tenfifty, håller i Smarter Retail webinar om AI för retailers

Webinaret innefattar riktiga case från retail samt state-of-the-art-demonstrationer av driftsatta AI-kunduppdrag via Tenfifty. Smarter Retail webinar: Modern AI för retailers är ett webinar för dig som ser AI-potentialen i din verksamhet men som kanske inte riktigt har koll på vilka möjligheter som finns och och vilka vägar som bör undvikas.


Om Tenfifty

Tenfifty är ett bransch- och teknikoberoende AI-företag som utvecklar och driftsätter skräddarsydda kundlösningar baserat på AI för att optimera, automatisera, förutsäga och prognostisera kunders verksamheter utifrån all typ av data och information.

Webbinarium med david fendrich

DATUM: 20 maj 2020

TID: 09:00 - 10.00

PLATS: Online

Genom Smarter Retail vill vi på Pulsen Retail skapa förutsättningar för nya möjligheter - möjligheter som bara möten, både fysiska och digitala, med likasinnade kan ge. Med fokus på kunskap, trender och framtidsspaning delar vi och våra gäster med sig av erfarenheter från aktuella ämnen och branschutmaningar. Missa inte att ta del av inspiration, tips och idéer, samtidigt som du skapar nya värdefulla kontakter.

KONTAKTA OSS

Besöksadress - huvudkontor:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se

 

Alla kontor >

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiell Instagram för Pulsen
Officiellt Twitterkonto för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen
Officiell Youtube-kanal för Pulsen