Årets Pulsar 2020

Ett turbulent år som 2020 har satt oss alla på prov. Nya arbets- och förhållningssätt har utvecklats och gett oss nya insikter och förutsättningar att ta ställning till. När man befinner sig i ett nytt läge blir det viktigare än någonsin att ha en kompass att agera efter. Därför har 2020 varit året då vår värdegrund UPAL verkligen testats ordentligt. Vår grund för hur vi som individer, medarbetare och bolag ska agera mot varandra och våra kunder har aldrig varit viktigare. Därför kommer återigen en medarbetare prisas som Årets Pulsar.

Priset kommer att delas ut till en medarbetare som genuint jobbar utifrån UPAL, och som på ett föredömligt sätt förhållit sig till den nya situation vi alla hamnat i under 2020. Någon som kanske utmanat sig själv, sina kollegor eller kunder? Eller någon som alltid ger ett personligt bemötande, trots att vi inte kunnat träffas som vanligt? Någon som tar ansvar för sådant som ofta faller mellan stolarna, eller någon som ser det långsiktiga värdet i alla lägen? Nominera någon som förtjänar att bli Årets Pulsar 2020.


Så här går det till:

Fram till den fredagen 13 november kan du nominera en eller flera kollegor som du tycker på ett eller flera sätt arbetat utifrån UPAL under 2020. Nomineringarna sker anonymt via ett formulär. En jury bestående av representanter från flera bolag kommer sedan att gå igenom nomineringarna och, utan att se namnet på personen, välja en vinnare utifrån given motivering. Prisutdelning kommer att ske under årets julfest den 4 december i Borås.


Nominera genom formuläret senast den 13 november.


Har du frågor om Årets Pulsar? Kontakta Nadia Tahir, nadia.tahir@pulsen.se


Jag vill nominera * (obligatorisk)
Jag vill nominera
Det här är UPAL

Vår akronym UPAL består av orden Utmanande, Personlig, Ansvarstagande och Långsiktig.

 

Vad innebär det att UTMANA:

Vi ska hjälpa våra kunder att se alternativa lösningar för bästa resultat. Vi ska vara nyfikna och lära av varandra. Vi vågar prova oss fram, föreslå nya saker och utmana gammalt mot nytt. Vi är prestigelösa och vill framåt.

Vad innebär det att vara PERSONLIG:

Vi ska vara kända för att vi bry oss om, lyssnar och stöttar varandra. Vi bjuder på oss själva och är öppna, ärliga och omtänksamma. Hos oss vågar man be om hjälp.

Vi har en ärlig och förtroendefull dialog med våra kunder och leverantörer som skapar och bibehåller goda relationer. Vi vill att bra kommunikation, god stämning och respekt för individen ska vara självklar.

Här finns humor, professionalism och ett stort engagemang. Vi delar gärna med oss och vill sprida glädje.

Vad innebär det att vara ANSVARSTAGANDE:

Våra kunder ska känna sig trygga när dom samarbetar med Pulsen. Vi lovar det vi kan hålla och vågar även säga nej vid behov. Det finns en insikt om betydelsen av god omvärldsbevakning, att vara proaktiv - lyfta alternativa lösningar och vara ärliga.

Vi rapporterar i tid, förenklar i så stor utsträckning vi kan och gör det lilla extra. Hos oss upprätthålls kvalitet och vi står för om vi har gjort fel . Vi ser alla betydelsen av att vara en god ambassadör för Pulsen.

 

Vad innebär det att vara LÅNGSIKTIG:

På Pulsen välkomnas förändring, vi skapar goda relationer, och stabila lösningar. Vi bygger förtroende över tid genom att lyssna innan vi agerar. Vi strävar efter att vara målinriktade, ha fokus och dela kunskap.

På Pulsen tar vi tillvara olikheter, vi följer utvecklingen och lär oss nytt. Genom att se kundens bästa i långa loppet och sträva efter ständig förbättring är vi övertygade om att vi blir det självklara valet av partner/leverantör/arbetsgivare.

KONTAKTA OSS

Besöksadress - huvudkontor:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se

 

Alla kontor >

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiell Instagram för Pulsen
Officiellt Twitterkonto för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen
Officiell Youtube-kanal för Pulsen