Lediga jobb på Pulsen

Karriär

Lediga jobb på Pulsen

Pulsen har legat i framkant sedan 1964. Det tänker vi fortsätta med. Därför söker vi dig som har både kompetens och stort engagemang inom våra specialistområden.

Att ligga i framkant kräver både energi och nyskapande idéer. Pulsen befinner sig just nu i en av företagets största förändringsprocesser. Vi kraftsamlar för att bli framtidens mest spännande tjänsteleverantör inom svensk IT. Vi söker därför kompetenta och erfarna medarbetare som kan kombinera affärskunskap och teknisk förståelse med branschkompetens från våra nyckelbranscher.

 

Är det dig vi söker?

 

 

Aktuella tjänster

Pulsenkoncernen och våra bolag

 

Den familjeägda Pulsenkoncernen är Sveriges mest erfarna techbolag. Ett starkt entreprenörskap kombinerat med en långsiktig syn på affärer har skapat mångåriga relationer med både kunder och medarbetare inom flera branscher. Idag har koncernen över 1 400 medarbetare och omsätter närmare 3,5 miljarder kronor.


Pulsenkoncernen har sin grund inom IT men bedriver idag bedriver verksamhet inom flera olika områden genom bolagen Pulsen Integration, Pulsen Omsorg, Shibuya, Pedab Group, Pulsen Fastigheter, Pulsen Konferens, Releasy, Indicate me, Hjältevadshus, 21grams och Pulsen kapitalförvaltning. Pulsen AB är koncernmoder och har sin bas i Borås.


Pulsen Integration har som vision att vara Nordens ledande leverantör av säkra och integrerade digitala informationsflöden. I dag är det allt viktigare för företag och organisationer att ta kontroll över sina digitala processer. Med effektiva digitala informationsflöden mellan människor, mobila enheter, molntjänster, system och organisationer ökar flexibiliteten och därmed möjligheten att utveckla en verksamhet mot nya mål.


Pulsen Omsorg digitaliserar framtidens välfärd med digitala lösningar för mänskliga möten inom social omsorg. Bolaget skapar och levererar lösningar som syftar till att höja kvaliteten inom social omsorg för kommuner och privata vårdgivare. Verksamhetssystemet Combine är marknadens modernaste stödsystem för den kommunala socialtjänsten.


Pulsenbolaget Shibuya är en av Sveriges största aktörer inom verksamhetskritisk IT. Bolaget är en sammanslagning av Pulsen Production och Shibuya Crossing och är en del av Pulsenkoncernen.


Pulsen Retail är ett tidigare bolag inom Pulsenkoncernen som utvecklar retail-ERP-lösningen Harmoney och som har stor kompetens inom svenska retailbranschen. Bolaget förvärvades den 1 juli av Total Specific Solutions. Pulsen Retail heter idag Evolution Commerce och finns på https://evolutioncommerce.se


Vår kultur

Pulsens varumärke bygger sig inte självt. Det görs varje dag av oss som arbetar på Pulsen. När vi svarar i telefon, planerar ett projekt, tänker ut nya lösningar, ordnar en kundträff, går på lunch eller möter en kollega i korridoren är vi alla med och formar varumärket. Personalen är Pulsens absolut viktigaste tillgång och det är när vi hjälps åt som vi är som allra starkast. Det är också då det blir som allra roligast.


Välkommen att jobba tillsammans med oss på Pulsen!

Pulsen är ett Karriärföretag

Pulsen utsedd till

Karriärföretag
för andra året i rad

Juryns motivering:

”Pulsen är ett spännande IT företag som med sitt employer branding-arbete fått sin attraktivitet som arbetsgivare att växa. De visar på gott stöd från en HR-avdelning som bryr sig om sina medarbetare och deras utveckling. Genom att visa upp sin fantastiska företagskultur kombinerat med ett flitigt rekryteringsarbete lyckas Pulsen uppnå en hög attraktivitet som arbetsgivare. Vi ser även att Pulsen är experter på att kombinera olika kanaler för att få ut sitt budskap. Från podcast till spännande webbinarium lyckas Pulsen framföra en storytelling som är intressant och inspirerande. Bra jobbat! Karriärföretagen utser härmed Pulsen till ett av Sveriges Karriärföretag 2021.

Årets karriärföretag 2020
Bäst hemsida 2020, nominerad av Karriärföretagen

OM PULSEN

Vi vill vara med och skapa en bättre omvärld. För oss går vägen dit genom IT. Med digitalisering och teknisk utveckling kan vi förenkla vardagen för många, både på jobbet och i vardagen.

Läs vidare på pulsen.se/why 

KONTAKTA OSS

Besöksadress - huvudkontor:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se

 

Alla kontor >

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiell Instagram för Pulsen
Officiellt Twitterkonto för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen
Officiell Youtube-kanal för Pulsen