Making the shift

— Så skapar du en hållbar
och framgångsrik digital transformation.

Kostnadsfri digital inspiration den 18 mars kl 13.00

År 2020 snabbspolade den digitala utvecklingen på flera områden. Många organisationer står nu inför, eller är mitt uppe i, en digital transformation och ännu fler har fått upp ögonen för vilket stort värde en digital förändringsresa kan skapa för hela verksamheten och affärsutvecklingen. Men hur gör man för att skapa en framgångsrik och hållbar digital transformation?

På vårt digitala event Making the Shift den 18 mars får du inspiration och nya perspektiv från några av de organisationer som just nu ligger längst fram i utvecklingen. Tillsammans med Västtrafik, Castellum och Pulsen Integration tittar vi på digitalisering inte från ett IT-perspektiv utan från hur det kan utveckla verksamheten i stort.


Making the Shift är ett kostnadsfritt event och det hålls naturligtvis helt digitalt. Vi har begränsat antal platser så missa in att reservera din plats redan nu.

Inspireras av föregångarna

Thom Birkeland, CIO Västtrafik - talare på Pulsens digitala event Making the Shift den 18 mars 2021

Thom Birkeland, CIO Västtrafik

Thom är en erfaren ledare med passion för produkter som får kunder att tappa hakan och bolag att växa på ett hållbart sätt. Med en bakgrund i olika branscher har han fokus på digitalisering genom högpresterande och kundorienterade team, agila arbetssätt och ett särskilt intresse för ledarskap och värdeskapande i bolagsöverskridande ekosystem.

LinkedIn-ikon
Webbikon
Niclas Ingeström, CDO Castellum - talare på Pulsens digitala event Making the Shift den 18 mars 2021

Niclas Ingeström, CDO CAstellum

Niclas skall ta Castellum in i den digitala framtiden som i praktiken innebär affärsutveckling, ledarskapsutveckling och styrelseuppdrag. Niclas är en social entreprenör i en digital värld med passion för människor, teknik, skidåkning och skateboarding. Har jobbat med allting från blommor till oljeriggar runt om i världen. Föredrar kreativa människor och har 187 enheter anslutna till internet i sitt hem.

LinkedIn-ikon
Webbikon
John Torgersson, VD Pulsen Integration - talare på Pulsens digitala event Making the Shift den 18 mars 2021

John Torgersson, VD Pulsen Integration

John Torgersson har lång erfarenhet inom IT och integrationsområdet. För John är ständig förändring och kontinuerlig utveckling något livsnödvändigt, både för individer och för organisationer. Den digitala transformationen snabbar på förändringstakten och ger oändligt mycket större möjligheter än tidigare.

LinkedIn-ikon
Mailikon
Webbikon
Sebastian Pettersson, digital evangelist på Pulsen Integration - talare på Pulsens digitala event Making the Shift den 18 mars 2021

Sebastian Pettersson, Digital Evangelist

Sebastian Pettersson har 20+ års erfarenhet inom IT- och integrationsdomänen som bland annat utvecklare, arkitekt och mentor. Som digital evangelist på Pulsen Integration fungerar han som en accelerator och bidra med perspektiv kring hur man kan applicera ny teknik på ett framgångsrikt sätt inom olika verksamheter.

LinkedIn-ikon
Mailikon
Webbikon

"

Så tyckte deltagarna förra gången

Making the Shift hölls första gången i oktober 2020, med talare som professor Max Tegmark från, MIT, Max Ahston från Swedbank och Kevin Libbos från Pulsen Integration. Efter eventet sa några av de närmare 200 deltagarna så här:

"Alla tre föreläsare var väldigt bra. Jag är van vid att endast en del är bra, men är här var alla väldigt intressanta."

"Bra upplägg och spännande innehåll."

"Bra att fokusera stort och framåt, ger nya insikter och perspektiv."

Anmäl dig till Making the Shift

KONTAKTA OSS

Besöksadress - huvudkontor:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se

 

Alla kontor >

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiell Instagram för Pulsen
Officiellt Twitterkonto för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen
Officiell Youtube-kanal för Pulsen