Pulsenkoncernen

Om Pulsen

Pulsenkoncernen

Den familjeägda Pulsenkoncernen är Sveriges mest erfarna techbolag. Ett starkt entreprenörskap kombinerat med en långsiktig syn på affärer har skapat mångåriga relationer med både kunder och medarbetare inom flera branscher. Idag har koncernen fler än 1 500 medarbetare och omsätter över 3,1 miljarder kronor.

Pulsenkoncernen har sin grund inom IT men bedriver idag bedriver verksamhet inom flera olika områden genom bolagen Pulsen Integration, Pulsen Omsorg, Shibuya, Indicate me, Pedab Group, Pulsen Fastigheter, Pulsen Konferens, Releasy, Hjältevadshus och Pulsen kapitalförvaltning. Pulsen AB är koncernmoder och har sin bas i Borås.

 

Bolag i Pulsenkoncernen

PULSEN INTEGRATION

Nordens ledande leverantör av säkra och integrerade digitala informationsflöden.

Pulsen Omsorg

Levererar system-lösningar och tjänster till kommunal och privat vård och omsorg.

Shibuya

Pulsen Produktion går ihop med Shibuya Crossing och får namnet Shibuya - en del av Pulsen. De blir en av Sveriges största aktörer inom verksamhetskritisk IT.

Pulsen Retail – förvärvat av TSS

Pulsen Retail AB, ett tidigare bolag inom Pulsenkoncernen som utvecklar retail-ERP-lösningen Harmoney och som har stor kompetens inom svenska retailbranschen, förvärvades den 1 juli av Total Specific Solutions.

Pulsen Fastigheter

Pulsen Fastigheter förvärvar, skapar och förvaltar kreativa och inspirerande miljöer för anställda och kunder för kontors-, industri- och lagerverksamheter, samt för boende i våra bostadshus. Totalt har bolaget cirka 100 000 kvm lokal- och bostadsytor i Borås, Stockholm och Småland.

PULSEN KONFERENS

Pulsen Konferens är Borås första KRAV-certifierade lunch- och konferensanläggning. Med ett utpräglat hållbarhetstänk både på konferens- och restaurangsidan levererar bolaget bra möten för allt från två till 400 personer i funktionella och trivsamma lokaler i centrala Borås.

pulsen kapitalförvaltning

Pulsens kapitalförvaltnings-verksamhet utgår från en en investeringsinriktning som ligger i linje med Pulsens ledord att värden skapas av ett långsiktigt engagemang.


Hjältevadshus

Hjältevadshus levererar säkra och energismarta hus med hög standard till fast pris. Hjältevadshus bygger kompletta hus med Sveriges säkraste byggmetod vilket innebär en stor trygghetsfaktor för kunder som får hög kvalitet på hantverket och snabba leveranser.

Releasy

Releasy är en av Sveriges ledande aktörer inom kundservice och försäljning. Bolaget driver framgångsrikt utvecklingen i branschen med fokus på kostnadseffektivitet och ökat kundvärde i varje kundkontakt.

indicate me

Indicate me utvecklar en modern och avancerad webbtjänst för framgångsrikt kundtjänstarbete som bidrar till nöjdare kunder, mer engagerade medarbetare, snabbare analyser, effektivare processer och lönsammare affärer.

Pedab

Pedab Group distribuerar IT-infrastruktur och programvarulösningar. Pedab skapar långsiktigt hållbart värde tillsammans med leverantörer, partners och återförsäljare i ett större ekosystem utifrån visionen att bygga bättre IT-miljöer för den europeiska företagsmarknaden.

se även

KONTAKT

Wigar Bartholdson

Grundare och styrelseordförande

Pulsen AB

KONTAKT

Jonus Bartholdson

Koncern-VD

Pulsen AB

KONTAKTA OSS

Besöksadress - huvudkontor:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se

 

Alla kontor >

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiell Instagram för Pulsen
Officiellt Twitterkonto för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen
Officiell Youtube-kanal för Pulsen