Pulsen utsett till Karriärföretag 2020

Varje år listar Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som erbjuder de främsta karriär- och utvecklingsmöjligheterna för unga talanger. I år tar Pulsen plats på listan som ett av Sveriges Karriärföretag 2020, bland annat på grund av ett ansvarsfullt engagemang i sina medarbetare.

Efter grundkriterierna går en expertpanel genom företaget och betygsätter bland annat karriärsidor på webben, närvaro i sociala medier och attraktionskraft som arbetsgivare. I det sista urvalssteget utser en jury bestående av framstående HR-personer de 100 företag som blir årets Karriärföretag.

 

– Det är fantastiskt kul att vi får den här utmärkelsen, kommenterar Eva Fröberg, HR-ansvarig inom Pulsenkoncernen, och fortsätter:

 

– Pulsen arbetar väldigt målmedvetet med employer branding och med vår värdegrund i alla led, men vi jobbar också aktivt för att erbjuda bra utvecklingsmöjligheter för nyutexaminerade. Vi deltar till exempel på arbetsmarknadsdagar på högskolor runt om i Sverige och samarbetar med utbildningar inom våra områden både på gymnasie- och universitetsnivå. Det är roligt att vårt arbete syns och vi hoppas att den här utmärkelsen gör att ännu fler unga talanger upptäcker möjligheterna som finns inom Pulsenbolagen.

Med innovation och entreprenörskap skapar Pulsen en bättre om-värld. Som Sveriges mest erfarna IT-företag erbjuder de spetskompetens och trygghet för både kund och medarbetare.

Genom ett utvecklat hållbarhetstänk och ett ansvarsfullt engagemang i sina medarbetare utses härmed Pulsen till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.

Juryns motivering

KONTAKTA OSS

Besöksadress - huvudkontor:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se

 

Alla kontor >

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiell Instagram för Pulsen
Officiellt Twitterkonto för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen
Officiell Youtube-kanal för Pulsen