Hållbarhets­redovisning 19/20

Bolag inom Pulsenkoncernen

Pulsenkoncernen har sin grund i tech-branschen men är idag verksam inom flera olika områden.

Följande majoritetsägda koncernbolag omfattas av hållbarhetsredovisningen.

indicate me

Utvecklar en modern och avancerad webbtjänst för framgångsrikt kundtjänstarbete som bidrar till nöjdare kunder, mer engagerade medarbetare, snabbare analyser, effektivare processer och lönsammare affärer.

PULSEN INTEGRATION

Pulsen Integration är experter på att integrera människor, applikationer och saker genom att implementera datadrivna lösningar som går att skala. De har tjänster inom integration, identitetshantering och affärsrådgivning som underlättar digital transformation.

Pulsen Omsorg

Pulsen Omsorg hjälper till att digitalisera framtidens välfärd. De levererar lösningar som höjer kvaliteten inom social omsorg för kommuner och privata vårdgivare och skapar utrymme för mänskliga möten.

Pulsen Retail

Pulsen Retail levererar avancerade helhetslösningar för e-handel och omnikanal, i kombination med kunskapstjänster baserade på Pulsens långa erfarenhet av retailbranschen. Pulsen Retail förvärvades den 1 juli 2020 av Total Specific Solutions och heter numer Evolution Commerce.

Shibuya / Pulsen Production

Shibuya/Pulsen Production levererar tjänster inom datacenterinfrastruktur och IT-drift, kommunikationslösningar, service och support 24/7, säkerhet, applikationsdrift och tredje-partsservice.

CERTIFIERINGAR

ISO 9001 | ISO 14001 | ISO 27001

RISKER KRING PULSENS IT-bolag ur ett hållbarhetsperspektiv

 

För Pulsens IT-bolag produceras tjänster genom medarbetarnas kompetens. Riskperspektivet kring att tappa medarbetare och därmed kompetensen gör att man fokuserar på arbets- miljöfrågor, ledarskap, kompetensutveckling och medarbetarförmåner.

Hjältevadshus

Hjältevadshus levererar säkra och energismarta hus med hög standard till fast pris. Hjälte-vadshus bygger kompletta hus med Sveriges säkraste byggmetod vilket innebär en stor trygghetsfaktor för kunder som får hög kvalitet på hantverket och snabba leveranser.

Pedab

Pedab Group omvandlar idéer till IT-lösningar för digitala, säkra och intelligenta företag. Med sitt ekosystem erbjuder de kunderna den bästa kombinationen av lösningar, tjänster och leve-rans som ser till att kunderna ligger i framkant av utvecklingen.

CERTIFIERINGAR

ISO 9001 | ISO 14001

Pulsen Fastigheter

Pulsen Fastigheter förvärvar, skapar och förvaltar kreativa och inspirerande miljöer för kontor, industri, lager och bostäder. Totalt har bolaget cirka 100 000 m² lokal- och bostadsytor i Borås, Stockholm och Småland.

PULSEN KONFERENS

Pulsen Konferens och Restaurang Astern är Borås första KRAV-certifierade lunch- och kon-ferensanläggning. Med ett utpräglat hållbar-hetstänk både på konferens- och restaurang-sidan levererar bolaget bra möten för allt från två till fyrahundra personer i funktionella och trivsamma lokaler i centrala Borås.

CERTIFIERINGAR

KRAV, nivå 1

releasy

Releasy är en av Sveriges ledande aktörer inom kundservice och försäljning. Bolaget driver framgångsrikt utvecklingen i branschen med fokus på innovativa lösningar inom kundser-vice, kostnadseffektivitet och ökat kundvärde i varje kontakt.

CERTIFIERINGAR

Ecovadis | ISO 14001

KONTAKTA OSS

Besöksadress - huvudkontor:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se

 

Alla kontor >

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiell Instagram för Pulsen
Officiellt Twitterkonto för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen
Officiell Youtube-kanal för Pulsen