Social hållbarhet

CSR och social sponsring

Pulsens ägarfamilj har ett stort intresse inom sport. Pulsen grundare Wigar Bartholdson krönte sin framgångsrika fotbollskarriär i IF Elfsborg med ett SM-guld 1961 och hans hustru Katarina Bartholdson har inte mindre än 13 SM-guld i tennis och ett antal Wimbeldontävlingar i bagaget. Även de tre sönerna har en bakgrund på högre nivå inom olika idrotter. Men det egna idrottsutövandet är bara en del av intresset.

Vi vill dela med oss av vårt engagemang och bjuda tillbaka till samhället för att göra skillnad.


– Vi är en idrottsfamilj där sport har varit en stor del av våra liv. Vi vill dela med oss av vårt engagemang och bjuda tillbaka till samhället för att göra skillnad. Vi vill ge tillbaka till bland annat IF Elfsborg som Wigar tillhörde i alla år när han spelade fotboll. Det är Borås allsvenska lag som många gillar och följer så det känns fantastiskt att kunna stötta dem, både på plan och deras samhällssatsningar med ”Vi Tillsammans", säger Katarina Bartholdson kring Pulsens huvudsponsorskap av IF Elfsborg.

 

Utöver att stötta olika elitsatsningar på klubb- och individnivå, vill Pulsen även bidra till en allmän friskvård och hälsa. Man är sponsor till Borås Golfklubbs teknikbana och driving range, man erbjuder anställda friskvårdsbidrag och uppmuntrar genom olika satsningar till ett aktivt liv både på och utanför arbetsplatsen.

 

Under många år har Pulsen varit en del av Garissa-projektet, som motverkar kvinnlig könsstympning och främjar flickors utbildning i byn Garissa i Kenya. Sedan länge är Pulsen dessutom engagerad i Barncancerfonden och Star for life.

 

– Star for life hjälper barn och ungdomar i Sydafrika med utbildning, vi har goda vänner som är drivande hos dem så det känns väldigt bra att vara en del av dem och stötta. Barncancerfonden känns också självklart att vara med och hjälpa, inget barn ska behöva få cancer, avslutar Katarina.

KONTAKTA OSS

Besöksadress - huvudkontor:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se

 

Alla kontor >

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiellt Twitterkonto för Pulsen
Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen