Social hållbarhet

Satsningar för samhället och ett friskt arbetsliv

För Pulsens ägarfamilj har idrott alltid varit en hjärtefråga; både på fritiden och arbetet. Med professionella idrottsakarriärer bakom sig vill nu familjen ge tillbaka till både samhället och sina anställda.

Pulsens ägarfamilj har ett stort intresse av sport. Pulsen grundare Wigar Bartholdson krönte sin framgångsrika fotbollskarriär i IF Elfsborg med ett SM-guld 1961 och hans hustru Katarina Bartholdson har inte mindre än 13 SMguld i tennis och ett antal Wimbledontävlingar i bagaget. Även de tre sönerna har en bakgrund på högre nivå inom olika idrotter. Men det egna idrottsutövandet är bara en del av intresset.

 

– Vi är en idrottsfamilj där sport har varit en stor del av våra liv. Vi vill dela med oss av vårt engagemang och ge tillbaka till samhället för att göra skillnad. Vi stöttar bland annat IF Elfsborg som Wigar tillhörde i alla år när han spelade fotboll. Det är Borås allsvenska lag som många gillar och följer. Det känns fantastiskt att kunna ge tillbaka, både på plan och genom deras samhällssatsningar med ”Vi Tillsammans”, säger Katarina Bartholdson kring Pulsens huvudsponsorskap av IF Elfsborg.

 

Utöver att stötta olika elitsatsningar på klubb- och individnivå vill Pulsen även bidra till en allmän friskvård och hälsa. Man är sponsor till Borås Golfklubbs teknikbana och driving range, erbjuder anställda friskvårdsbidrag och uppmuntrar genom olika satsningar till ett aktivt liv både på och utanför arbetsplatsen.

KONTAKTA OSS

Besöksadress - huvudkontor:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se

 

Alla kontor >

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiell Instagram för Pulsen
Officiellt Twitterkonto för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen
Officiell Youtube-kanal för Pulsen