Hållbarhets­redovisning

Bolag inom Pulsenkoncernen

Pulsenkoncernen har sin grund i tech-branschen men är idag verksam inom flera olika områden.


PULSEN INTEGRATION

Erbjuder marknadsledande tjänster inom cyber security och integration som innefattar allt från strategi och organisation till teknisk implementation, support och förvaltning.

Pulsen Omsorg

Erbjuder användarvänliga och effektiva systemlösningar och tjänster som gör skillnad i vardagen hos kommunal och privat vård och omsorg

Pulsen Production

Levererar IT-drift och infrastruktur för verksamhetskritiska system tillsammans med en bra mix av tjänstebaserade erbjudanden som skapar flexibilitet, säkerhet och kostnadseffektivitet.

CERTIFIERINGAR

ISO 9001 | ISO 14001 | ISO 27001

Pulsen Retail

Är experter på retail. Bolaget levererar avancerade helhetslösningar för e-handel och omnikanal, i kombination med kunskapstjänster baserade på Pulsens långa erfarenhet av retailbranschen.

RISKER KRING PULSENS IT-bolag ur ett hållbarhetsperspektiv

För de fyra IT-bolagen produceras tjänsterna genom medarbetarnas kompetens. Riskperspektivet kring att tappa medarbetare ochdärmed kompetensen gör att man fokuserar på arbetsmiljöfrågor, ledarskap, kompetensutveckling och medarbetarförmåner.

Pulsen Fastigheter

Förvärvar, skapar och förvaltar kreativa och inspirerande miljöer för kontor, industri, lager och bostäder. Totalt har bolaget cirka 100 000 m2 lokal- och bostadsytor i Borås, Stockholm och Småland.

PULSEN KONFERENS

Borås första KRAV-certifierade lunch- och konferensanläggning. Med ett utpräglat hållbarhetstänk både på konferens- och restaurangsidan levererar bolaget bra möten för allt från två till 400 personer i funktionella och trivsamma lokaler i centrala Borås.

CERTIFIERINGAR

KRAV, nivå 1

Pedab

Pedab Group distribuerar IT-infrastruktur och programvarulösningar. Pedab skapar långsiktigt hållbart värde tillsammans med leverantörer, partners och återförsäljare i ett större ekosystem utifrån visionen att bygga bättre IT-miljöer för den europeiska företagsmarknaden.

CERTIFIERINGAR

ISO 9001 | ISO 14001

Hjältevadshus

Hjältevadshus levererar säkra och energismarta hus med hög standard till fast pris. Hjältevadshus bygger kompletta hus med Sveriges säkraste byggmetod vilket innebär en stor trygghetsfaktor för kunder som får hög kvalitet på hantverket och snabba leveranser.

releasy

Releasy är en av Sveriges ledande aktörer inom kundservice och försäljning. Bolaget driver framgångsrikt utvecklingen i branschen med fokus på kostnadseffektivitet och ökat kundvärde i varje kundkontakt.

CERTIFIERINGAR

Ecovadis | ISO 14001

indicate me

Utvecklar en modern och avancerad webbtjänst för framgångsrikt kundtjänstarbete som bidrar till nöjdare kunder, mer engagerade medarbetare, snabbare analyser, effektivare processer och lönsammare affärer.

KONTAKTA OSS

Besöksadress - huvudkontor:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se

 

Alla kontor >

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiell Instagram för Pulsen
Officiellt Twitterkonto för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen
Officiell Youtube-kanal för Pulsen