Pulsen Fastigheter

360 ° vy av kundservice

360° vy av kundservice

Indicate me är experter på kundservice och har gedigen erfarenhet av branschen. Med sin expertis och moderna uppföljningssystem hjälper de kunder till förbättrad kvalitet, ökad effektivitet och ökad självledarskap i sin kundservice.

Indicate me erbjuder ett system som samlar alla viktiga nyckeltal gällande kundservice på ett ställe, vilket ger företag en 360° vy av sin kundservice. Indicate me ägs av Releasy Customer Management AB och är en del av Pulsenkoncernen.

 

Om Indicate me

Indicate me är ett dotterbolag till Releasy som är en av Sveriges ledande aktörer inom outsourcing av kundservice. Indicate me byggdes initialt för att samla all kundserviceuppföljning på ett ställe och visualisera relevanta nyckeltal i ett modernt gränssnitt för Releasy och dess stora, välkända kunder.

 

Efter att ha varit med på bolagets förändringsresa från negativt resultat till god lönsamhet, men även hur bolaget växt från 300 till över 1.000 medarbetare och ökat omsättningen med flera hundra miljoner på bara några år, kände vi att detta kan komma till nytta för fler som hanterar kundservice – därmed bildades Indicate me.


Kontakta Indicate me