”Tusen tack! Det här priset är resultatet av ett kollektivt arbete, något som jag delar med alla ledare och medarbetare på Pulsen Group.”

Pulsen Group har av Karriärföretagen sedan sex år tillbaka utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare, senast med en hedrande fjärdeplats när man frågat unga systemvetare.

När Karriärföretagen samlade till Stora Karriärdagen 2024 var det bland annat för att utse Årets VD inom olika branscher. Efter en hedrande nominering av Pulsen Groups koncernchef Jonus Bartholdson stod det under galan den 9 oktober klart att han utsetts till Årets VD inom kategorin IT.

”Det känns helt fantastiskt. Pulsen Group står för ett gott ledarskap så därför lägger jag mycket tid och kraft på det. Vi satsar mycket på personlig utveckling eftersom jag tror att ett gott självledarskap leder till ett bra ledarskap”, säger Jonus Bartholdson i samband med prisutdelningen, men betonar att priset inte bara är till honom:

”Jag ser det här priset som resultatet av ett kollektivt arbete, något som jag delar med alla ledare och medarbetare i Pulsen Group. Vi gör den här resan tillsammans, den har bara börjat och det här är ett fantastiskt steg på vägen!”

I nomineringen konstaterade juryn att:

”Med sitt visionära ledarskap har Jonus Bartholdson på Pulsen Group framgångsrikt lett företagets tillväxt. Genom att bidra till en öppen och samarbetsinriktad kultur har han stärkt medarbetarnas engagemang och delaktighet. Hans fokus på både individers och teams utveckling har skapat en positiv arbetsmiljö. Jonus engagemang och strategiska förmåga gör honom till en inspirerande ledare och därför nomineras Jonus Bartholdson till Årets VD 2024.”