Välkommen till Pulsen Group

Vi utvecklar företag, människor och världen

Pulsen Group är en familjeägd bolagskoncern. Vi utvecklar företag baserat på insikterna från snart 60 år av eget, framgångsrikt entreprenörskap. Flera av våra bolag jobbar med IT, några är verksamma i helt andra branscher. Men likheterna är desto fler. Tillsammans förenas vi i vår gemensamma syn på företagande, ledarskap och individuell utveckling.

För att utveckla såväl företag, människor och världen fokuserar vi på att ge människor nycklarna till att lyckas själva. Genom att utvecklas som individ, medarbetare och ledare skapas också förutsättningarna för en hållbar affärsutveckling, som dessutom kan göra världen lite bättre.

Företagskultur

För oss är det viktigt att vår företagskultur inte bara är något vi pratar om, det är något alla ska uppleva. I vår stora familj är varje individ värdefull. Att vi är familjeägda gör inte bara beslutsvägarna korta. Det gör också att vi ser långsiktigt på de beslut vi fattar och investeringar som vi gör. Det skapar en framåtanda som utmanar oss både som individer och som företag. En förutsättning för att kunna fortsätta utveckla företag, människor och världen.

Möt Pulsen Group

Våra bolag

Pulsen Group består av självständiga bolag inom ett brett spann av områden.

Våra bolag
Ledning

Bolagsstyrning och ledning inom Pulsen Group.

Ledning
Hör av dig

Kom i kontakt med oss inom Pulsen Group.

Kontakt
Vår historia

Pulsen grundades redan 1964 och har sina rötter inom IT-branschen.

Historia