Nyheter och artiklar från Pulsen Group

Pulsen Group ett av Sveriges "Best Managed Companies" för fjärde året i rad

03 jun 2024

Utmärkelsen delas ut av Deloitte är en kvalitetsutmärkelse som tilldelas svenska privata företag utifrån kriterier som bedömer strategiskt fokus, operationell struktur, företagskultur och ekonomisk utveckling. Syftet är att lyfta fram välskötta svenska privata bolag som utgör en viktig del av svenskt näringsliv.

Shibuya säkrar stort ramavtal för IT-driftsaffärer

28 maj 2024

När Kammarkollegiet i maj offentliggjorde resultatet för ramavtalet IT-drift för området ”mindre” stod det klart av Shibuya var en av de vinnande leverantörerna.

Vinoteket går ihop med Winefinder

04 apr 2024

De två ledande aktörerna inom onlinehandel med vin i Sverige gör gemensam sak när Vinoteket och Winefinder skapar en gemensam plattform på den växande marknaden.

”Healthy place to work” för andra året i rad

06 mar 2024

Utmärkelsen delas ut av OneLab till företag som aktivt arbetar med sitt hälso- och arbetsmiljöarbete och uppfyller vissa kriterier. ”Förstås väldigt glädjande”, säger Jennie Widell, People & Culture Manager på Pulsen Group.

Hållbarhet

Photon Sports i världsunik studie om kvinnliga fotbollsspelare

28 feb 2024

Hittills har studier om fotbollsspelares prestation främst fokuserat på manliga spelare. Men i takt med att damfotbollen växer snabbt, inleder nu en svenskledd grupp av forskare tillsammans med sports tech-företaget Photon Sports en unik fyraårig studie. Målet är att utveckla nya tester och träningsmetoder anpassade för elitspelare inom damfotboll, för ett snabbare och explosivare spel.

Hållbarhet

Göteborgs Stadsmission nyöppnar i Pulsen Fastigheters lokaler

27 feb 2024

Borås City får ett hållbart nytillskott med Göteborgs Stadsmissions populära second hand-koncept. Den 25 april slås portarna upp på Österlånggatan i Borås.