God Jul och Gott nytt år!

önskar Pulsen Group.

I stället för julklappar inom Pulsen stödjer vi flera välgörande ändamål.

Här nedan kan du läsa mer om dem.

Julen är en högtid där vi skänker både en tanke och ett bidrag till de som är i extra stort behov av hjälp eller stöd. Vi gör det både i direkta insatser och som stöd till forskning som kan hjälpa ännu fler i framtiden. Som en julklapp från alla medarbetare på Pulsen.

Nedan kan du läsa mer om de initiativ vi stödjer!

Hälsningar
Familjen Bartholdson

Monica och Carl-Axel Ekmans insamlingsstiftelse

Monica och Carl-Axel Ekmans Insamlingsstiftelse hjälper utsatta flickor i östra Kenya till ett bättre liv. På flickhemmet får de en trygg fristad och i deras skolor får de utbildning så att de kan skapa sig en framtid där de styr över sina egna liv. Stiftelsens enträgna kamp för att förhindra könsstympning har under åren räddat många flickor.

Läs mer

Barncancerfonden

Barncancerfonden är en lokalt förankrad stöd- och påverkansorganisation som arbetar för att varje barn och familj kan leva ett gott och långt liv. De bekämpar barncancer och dess konsekvenser för den som drabbas idag och i framtiden. Barncancerfonden den enskilt största finansiären av barncancerforskning i Sverige.

Läs mer.

Karolinska Institutet

Antibiotikaresistenta bakterier är ett allvarligt hot mot folkhälsan över hela jorden. Därför stödjer Pulsen Group den forskning som sker på området inom ramen för Institutionen för Global Folkhälsa på Karolinska Institutet.