Under året har Pulsen Group krönt flera framgångar inom Employer Branding. Vi blev bland annat utsedda till Karriärföretag för andra året i rad av Karriärföretagen. Där listas de 100 arbetsgivare i Sverige som erbjuder de främsta karriär- och utvecklingsmöjligheterna för unga talanger, och Pulsen Group hamnade återigen i topp. Vi tog också hem segern som Årets Innovatör inom Employer Branding som Universum delade ut under våren.

– De här utmärkelserna berättar att vi gör rätt i vårt arbete att utveckla och ge möjligheter till våra medarbetare. Pulsen Group ska vara en plats att komma med idéer, kompetensutvecklas och växa. Det är då innovation skapas och vi som företag kommer framåt, säger Eva Fröberg, People & Culture Manager på Pulsen Group.

Vi har också fått en mycket hedersam placering i Universums mätning Företagsbarometern 2021. Där har studenter fått ranka sina ideala arbetsgivare, och Pulsen Group kammade hem plats 6 efter företag som Google och Spotify.

– Det är väldigt roligt att se att unga talanger ser oss som en bra plats att växa och utvecklas på. Vi ser att kännedom om oss ökar hela tiden vilket gör att vi har fler sökande på utlysta tjänster. Jag tror också att vår kultur UPAL är en bidragande orsak till framgången, eftersom tydliga värderingar blir allt viktigare för medarbetarna, säger Eva Fröberg.

Hållbarhetsredovisning 2020/21

UPAL