För Pulsens ägarfamilj har såväl idrott som kultur alltid varit viktiga frågor; både på fritiden och i arbetet. Med professionella idrottskarriärer bakom sig vill nu familjen ge tillbaka till både samhället och sina anställda.

Pulsens ägarfamilj har ett stort intresse för sport. Pulsens grundare Wigar Bartholdson krönte sin framgångsrika fotbollskarriär i IF Elfsborg med ett SM-guld 1961 och hans hustru Katarina Bartholdson har inte mindre än 13 SM-guld i tennis och ett antal Wimbledontävlingar i bagaget. Även de tre sönerna har en bakgrund på högre nivå inom olika idrotter. Men det egna idrottsutövandet är bara en del av intresset.

Pulsen är sedan många år sponsor till allsvenska Boråslaget IF Elfsborg. Utöver att stötta olika satsningar på klubb- och individnivå vill Pulsen även bidra till en allmän friskvård och hälsa. Man är sponsor till Borås Golfklubbs teknikbana och driving range, till Elfsborg Tennis med ett brett utbud av racketsporter och till GöteborgsOperan – för att på olika sätt uppmuntra Pulsens medarbetare till ett aktivt liv både på och utanför arbetsplatsen.

Hållbarhetsredovisning 2020/21

pulsen.se/damfotboll