Idag publicerades listan över Karriärföretagen 2023 och Sveriges attraktivaste arbetsgivare. Och Pulsen Group har för fjärde året i rad blivit Årets Karriärföretag! Utmärkelsen tilldelas arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för såväl Young Professionals som Senior Professionals. 

“Att utses till Årets Karriärföretag känns fantastiskt! Varje dag slås jag av det otroliga driv och engagemang som finns inom Pulsen Group. Att vi för fjärde året i rad får ta emot utmärkelsen “Årets Karriärföretag” innebär att även omvärlden värdesätter vårt arbete”, berättar Eva Fröberg, People & Culture på Pulsen Group. 

Sedan 2011 har Karriärföretagen utsett bolag som de genom en urvals- och juryprocess kommer fram till erbjuder bra karriärmöjligheter men även utvecklingsmöjligheter. 

Motiveringen lyder:  

Pulsen Group är ett passionerat företag som brinner för att skapa en attraktiv arbetsplats. Kollegorna är experter inom sitt område och jobbar aktivt för att nå sina mål. Pulsen Group har ett etablerat samarbete med studenter och Young professionals genom att de erbjuder unika karriärmöjligheter. Kombinera detta med en spännande företagskultur och Pulsen Group tar positionen som en attraktiv arbetsgivare. 
 
“En viktig del till utmärkelsen tror jag är vårt arbete med EVP (Employer Value Proposition), där vi har samlat alla bolagens arbetsgivarerbjudande. Det har genom detta blivit tydligare för alla vilket löfte dels Pulsen Group som koncern har men även de enskilda bolagen. För mig är Årets Karriärföretag ett kvitto på vårt arbete och att vi är på rätt väg”, avslutar Eva.  

 

OM UTMÄRKELSEN:  

För att bli ett Karriärföretag krävs det vissa grundkritereier, därefter granskar en expertpanel som består av specialister inom HR, webb, karriärrådgivning, sociala medier & marknadsföring. Slutligen utser Karriärföretagens jury företagen som blir årets Karriärföretag 2023. I år bestod juryn av Charlotte Hågård, en av Sveriges mest ansedda talang- & karriärexperter, Anna Dyhre, Sveriges mest anlitade employer branding föreläsare, Torgny Johnsson, rådgivare och konsult inom HR, tidigare personaldirektör på SAS och Infranord och Boris Nordenström, serieentreprenör och grundare av till exempel Jobline.