Pulsen Group tilldelas idag kvalitetsutmärkelsen Sweden’s Best Managed Company av Deloitte i samarbete med Nasdaq. Utmärkelsen delas ut till 13 företag på kriterier kring bland annat strategisk inriktning, operationell kapacitet och företagskultur.

– Det känns naturligtvis jätteroligt och hedrande att vi får den här utmärkelsen. Det visar att vi gör många saker rätt vad gäller styrning, ledarskap, kultur och operationella beslut, och det sporrar oss att bli ännu bättre, säger Jonus Bartholdson, koncern-vd för Pulsen Group.

– Utmärkelsen tilldelas företag som visar på exceptionellt ledarskap och starkt engagemang för att skapa lönsam tillväxt. De visar ett tydligt fokus på att bygga starka team och kompetensutveckla inför framtiden, säger Håkan Sjögren, jurymedlem och ansvarig för noteringar på Nasdaq i Stockholm.

Best Managed Companies är en kvalitetsutmärkelse som delas ut till privata svenska företag baserat på kriterier som bedömer strategisk inriktning, operationell kapacitet, företagskultur och ekonomisk utveckling. Programmet grundades av Deloitte i Kanada 1993 och har sedan dess etablerats i över 20 länder runt om i världen. Sweden’s Best Managed Companies lanserades under 2018 av Deloitte i samarbete med Nasdaq och i år delas utmärkelsen ut för tredje gången. En oberoende jury har valt ut de 13 företag som får utmärkelsen i år.

– Framtida lönsamhet bygger på trygga interna processer. De här företagen har en tydlig vision och ett framåtlutat fokus. Ett sådant arbetssätt är givetvis extra viktigt i turbulenta tider, säger Therese Kjellberg, partner på Deloitte och ansvarig för Sweden’s Best Managed Companies.