”Vi strävar alltid efter att vara i framkant när det gäller utveckling och förbättring, så utmärkelsen är en stark indikation på vår långsiktiga och framgångsrika strategi”, säger Joakim Wahlberg, CFO på Pulsen Group.

Best Managed Companies delas ut av Deloitte och är en kvalitetsutmärkelse som delas ut till privata svenska företag baserat på kriterier som bedömer strategisk inriktning, operationell kapacitet, företagskultur och ekonomisk utveckling.

”Vi är otroligt stolta över att för tredje året i rad ha tilldelats utmärkelsen 'Best Managed Company'. Det är en bekräftelse på Pulsen Groups framgångsrika strategi och dedikerade arbete inom strategiskt fokus, operationell struktur, företagskultur och ekonomisk utveckling. Att få denna utmärkelse kontinuerligt visar att vi inte bara uppfyller, utan överträffar de strikta kriterierna för att vara en framstående och välskött organisation”, menar Joakim Wahlberg.

”Vi är stolta över att dela ut utmärkelsen till dessa 20 bolag som alla visar på starkt ledarskap och välfungerade processer som bidrar till en positiv kultur och lönsam tillväxt. Det är så roligt att få fira deras framgångar och teamen som gör allt möjligt”, säger Therese Kjellberg, partner på Deloitte och ansvarig för Best Managed Companies i Sverige.

Programmet grundades av Deloitte i Kanada 1993 och har sedan dess etablerats i över 20 länder runt om i världen. Sweden’s Best Managed Companies lanserades under 2018 av Deloitte och i år delas utmärkelsen ut för femte gången. En oberoende jury har valt ut de 20 företag som får utmärkelsen i år.