Tidigare i år blev Pulsens styrelse utsedd till årets Sjuhäradsstyrelse av Styrelseakademin. Nyligen blev även ordföranden Wigar Bartholdson nominerad till den nationella utmärkelsen ”Guldklubban”.

Det är Styrelseakademin tillsammans med Deloitte som sedan 2015 arrangerat utnämningarna och uppmärksammandet av styrelseordföranden som genomfört sitt uppdrag på ett sätt utöver det vanliga. Tidigare i år blev Pulsens styrelse utsedd till Årets Sjuhäradsstyrelse, och som en del av det nomineras styrelseordföranden till den nationella utmärkelsen ”Guldklubban”. 

I nomineringen betonades Wigar Bartholdson gärning som styrelseordförande, en roll som han innehaft sedan 2017 då Jonus Bartholdson ersatte honom som koncernchef. Nomineringen konstaterar att Wigar Bartholdson genom sin kompetens, erfarenhet och personlighet på ett påtagligt positivt sätt leder styrelsearbetet för koncernen, som under hans ordförandeskap sett en betydande tillväxt.

Årets begivenhet ägde rum i Stockholm, där Spegelsalen på Grand Hotel fylldes av 270 celebra gäster från hela Företagssverige.

”Det var jättetrevligt och det kändes förstås både hedrande och väldigt positivt att bli nominerad”, konstaterade Wigar Bartholdson.